Skip to main content
Директор

Мария Стоилова

Мария Стоилова е директор на детската градина. Тя смята, че детската личност трябва да бъде в центъра на всяка институция, работеща с деца. Постигането на баланс между академичните знания, емоционалното развитие и социалните умения е визията и мисията, към която се стреми. Най-важните ценности са уважението към детската личност и индивидуалност, обичта и подкрепата. Вярва във взаимодействието и активното участие на семействата в живота на децата. Стремежът е от най-ранна възраст да се стимулира критичното мислене и проактивното отношение към себе си и света, да се възпитават толерантност, съпричастност и приемане на различията, както и чувство за принадлежност и грижа към семейството и общността.

Тя обича да работи в екип и вярва, че смисълът на професията е в предаването на знания и умения нататък; обича да пътува, да танцува и предпочита морето пред планината. Почитател е на хубавите книги, красивите филми и поезия.

Нейното лично мото е: "Предай нататък!"

Офис асистент

Натали Владимирова

Натали Владимирова (Мис Нати) е нашият усмихнат и приветлив офис асистент. Тя е завършила специалностите „Публична администрация“, „Европейски проекти“ и допълнителна квалификация „Фирмено управление“. Нати е отзивчива, адаптивна, отговорна и организирана. Обича работата си в екипа на Little Steps, контакта с колегите, децата и родителите. Атомсферата в градината я мотивира и вдъхновява. В свободното си време обича да пътува и да открива нови места, да прекарва време със семейството и приятелите си.
Медицинското лице

Дарина Ангелова

Дарина Ангелова (Мис Дари) е медицинското лице в училищен комплекс „Азбуки“. Тя е завършила степен Бакалавър –„Медицински специалист“ и Магистър – „Социални дейности“. Мис Дари е организирана и отговорна, ще ви впечатли със своята приветливост, спокойствие и професионализъм в оказването на медицинска помощ. Тя посреща малките ни приятели всяка сутрин, за да се увери, че са в добро здраве и са готови да се впуснат пълноценно в заниманията си . Целият си професионален път Мис Дари е посветила на работата си с деца. „Запазила съм детското в себе си, което ми помага в общуването с децата.“
Учител

Радостина Туйова

Радостина Туйова (Мис Ина) е завършила степен Бакалавър, специалност „Предучилищна педагогика с английски език” и има Магистратура „Взаимодействие с деца с проблемно поведение”. От 2011 г. работи с деца от различни възрастови групи, а в Little Steps е от 2016 г. Мис Ина води заниманията на български език. Не спира да се усъвършенства, а за това свидетелстват многобройните семинари и обучения, които посещава и вече над 5 придобити допълнителни квалификации. Тя е балансиран и усмихнат човек, допринася с позитивност и творчески умения. Мис Ина е отличен специалист и споделя искрена радост от работата си. „Най-важните качества за един преподавател са да изслушва децата и да ги дарява с внимание и любов, така всички са щастливи.„ В свободното си време се интересува от народни танци и ръчни арт изделия.
Учител

Стиляна Атанасова

Стиляна Атанасова (Мис Сиси) е завършила „Обща педагогика“. Работи като учител от 2010 г. и е в екипа на Little Steps от 2012 г. Води заниманията на български език. Тя е грижовен, организиран, весел и спокоен човек, който съобразява нуждите на децата във всеки момент. Мис Сиси съсредоточава усилията си върху създаването на трайни навици за самостоятелност и общуване и насърчава възпитаниците си да бъдат независими, учтиви и отговорни. „Обичам работата си като учител, защото децата притежават онази магнетична енергия, която ме мотивира да продължавам да се развивам като специалист в тази област.“ В свободното си време освен да прекарва време със семейството си, обича спорта, разходките в планината, срещи с колеги и прятели, както и да отпочива с книга в ръка.
Учител

Надя Димитрова

Надя Димитрова (Мис Надя) ще ви зареди с широката си усмивка и вечната позитивна енергия, която струи от нея. Завършила е степен Бакалавър – „Предучилищна и начално-училищна педагогика“ и Магистър – „Образователен мениджмънт“. Мис Надя води заниманията на английски език. Тя е искрена и изключително забавна, което печели доверието на децата и им помага да се адаптират бързо в нейно присъствие. “Обичам контакта с деца, защото са безкрайно чисти, невинни и пълни с идеи. Усмивките и щастието в очите им ме карат да работя с голямо желание. В работата ми най-важното качество за мен е умението да ги изслушвам.” В свободното си време обича да чете книги и да рисува.
Учител

Анелия Атанасова

Анелия Атанасова (Мис Ани) е завършила „Предучилищна и начална училищна педагогика“, и работи като преподавател от 2015 г. Води заниманията на английски език. Любяща, скромна и търпелива, Мис Ани ни покорява с последователността си в работа с деца. Използва креативни и артистични подходи при работата си и се стреми да разпалва въображението им. „Обичам работата си, защото вярвам, че всеки от нас има силата да промени света към нещо по-добро и смятам, че ако покажем на децата различни начини на общуване и как да бъдат отговорни и самостоятелни, мисията е наполовина изпълнена.“ В свободното си време обича да чете, а любимата й книга още от детството продължава да бъде Питър Пан.
Учител

Ирина Чакърова

Ирина Чакърова (Мис Ирка) е завършила степен Бакалавър, специалност „Начална училищна педагогика с чужд език“. Работи като учител от 2009 г. , през 2011 г. става част от екипа на Little Steps – кв. Симеоново, а през 2018 г . я приветстваме в екипа на Little Steps – Мусагеница. Освен, че е отдадена на най-малките в детската градина е майка и на две близначета. Организирана, грижовна и усмихната, подхожда към децата с любов, спокойствие и внимание. Обича работата си, защото общуването с деца я зарежда положително и ѝ носи огромна радост. Свободното си време обича да прекарва със семейството. Обича да пътува, да ходи в планината, както и да релаксира с книга в ръка.
Учител

Радина Илинова

Радина Илинова (Мис Ради) е завършила специалностите „Начална педагогика с английски език“ и „Логопедия“. Преподава от 2015 г. Мис Ради е заредена с въображение, позитивизъм и креативност. Обича работата в екип и се адаптира бързо. Любими са й заниманията и игрите с децата. Като преподавател цени напредъка в развитието на децата и се чувства удовлетворена, когато знае, че има принос за това. Харесва и обича работата си, защото е динамична, забавна и различна всеки ден. Свободното си време прекарва сред природата, практикува различни спортове, играе настолни игри. Обича предизвикателства и нови неща, забавленията и времето, прекарано с приятелите и семейството си.
Учител

Гергана Георгиева

Гергана Георгиева (Мис Гери) е завършила специалностите „Българска филология“, „Предучилищна педагогика“ и „Европейски политики за развитие на транспорта“. Преподавател е от 2017 г. Мис Гери е амбициозна, всеотдайна, креативна и харесва да работи в екип. Ролята си на преподавател изпълнява с радост и удоволствие. Вярва, че всяко дете заслужава индивидуален подход. В работата си проявява любов, търпение и разбиране. В свободното си време обича да пее и да танцува, зареждат я дългите разходки сред природата.