Skip to main content

Отзиви за Little Steps – Симеоново

И трите ми деца последователно посещаваха тази детска градина. Веднага се усети много топло посрещане и приятелско отношение към всички деца и не се притеснявах, че синът ми ще се чувства некомфортно там. Зимната и лятната програма, „Зеленото училище“ (където в зависимост от сезона децата прекарват време, карайки ски или шейни в планината, или се разхождат по екопътеки на Витоша), допълнителните занимания по рисуване, музика, танци и йога - са прекрасно допълнение към учебния процес.
Няколко години по-късно двете ми по-малки деца също започнаха да посещават тази детска градина и прекараха там няколко прекрасни години.
Бих искала специално да отбележа отличното отношение на възпитателите и персонала като цяло към децата.
Заслужава да се отбележи също така, че географски детската градина се намира на хълм в Симеоново и там няма такова нещо като софийски смог, въпреки че през зимата се усеща димът от отоплението на дърва в съседните къщи. Независимо от факта, че синовете ми са пораснали и ходят на училище, те с нетърпение очакват посещенията ни и с радост са посрещани в детската градина, когато им идваме на гости.

Много ти благодаря, Бени, за всичко, което направи за моето дете 🙂

Игор ЧумакРодител

Ние сме английско семейство и след като се преместихме в България от Гибралтар с 4-годишно и 8-седмично дете, имахме нужда от безопасно място за нашето малко момиченце с персонал, който обича децата. Едно гръцко семейство ни каза за Littlesteps и от момента, в който се обадих и говорих с управителя Албена (Бени), разбрах, че това е обещаващо.
Персоналът беше грижовен, а дъщеря ми имаше истински късмет с учителката си Бори. Бори мислеше нестандартно и децата в класа бяха щастливи и предизвикателни.
Другият персонал на Littlesteps винаги е на ниво. Основното нещо, което обединява всички тях, е любовта към децата и амбицията за тях - те искат те да се развиват.
Децата имат разписание и всеки ден обядват поетапно в различните групи, така че това е чудесна рутина за тях. Храната е разнообразна и обикновено включва три ястия!
Когато най-малката ми дъщеря беше почти на три години, тя започна в Littlesteps и остана там през цялото време, докато не тръгна на предучилищна подготовка, отново с прекрасни учители, добро образование в детската градина и прекрасни спомени от ски училището, летните еднодневни екскурзии, плуването, партитата и т.н.
И двете момичета научиха английската фонетика, като използваха системата и книгите, които се използваха в Англия по онова време. Когато започнаха следващите си училища, те бяха готови с необходимите умения.
Мисля, че за нас като родители знанието, че оставяме скъпоценните си дъщери при учители, които са справедливи, грижовни и предизвикателни, ни даваше спокойствие.

Филипа УайлдсРодител

Когато ръководите бизнес в продължение на много години, се научавате да си партнирате с хора, на които можете да се доверите, и с такива, които изпълняват обещанията си. Когато става въпрос за ранните етапи на обучението на нашите малки потомци, като родители ние също търсим хора, на които можем да се доверим, с репутация на доставчици на чудесна първа стъпка в дългия път на образованието. Тези първи малки стъпки са жизненоважни за цялостното развитие на децата ни и аз, както и много други, съм споделяла радостта, удоволствието и наградите от поверяването на нашите малки деца в способните и любящи ръце на Little Steps.

Дълголетието на Little Steps показва, че професионализмът в ранните етапи на обучението и съпътстващите го любов и грижа все още се ценят толкова високо, колкото и преди години, когато Little Steps е започнала своето пътуване.

Марк ТомасРодител

Отзиви за Little Steps – Мусагеница