Екип

Екипът на ЧДГ “Mалки стъпки” – английска детска градина в София

Красина Анрдич – Управител

Красина Андрич е Административен директор от самото създаване на детска градина „Малки стъпки“ през 2010г. Учила е Българска филология и история в България, след което продължава своето образование в Англия, където живее 12 години и завършва“Икономика и Мениджмънт” в Лондонския университет (University of London). Предстои и завършване на “магистърска степен” по Предучилищна педагогика в СУ „Св. Климент Охридски”. Красина е работила като мениджър в Лондон /10 години /и PR на Частна английска гимназия „Проф. Иван Апостолов”, чийто създатели и управители са нейните родители. Краси е горда майка на две малки деца.

Албена Маркова – Програмен директор и старши учител

Албена Маркова е нашият програмен директор и учител на най-големите наши възпитаници – „Лъвчетата” . Нейните професионални постижения включват над 25 години преподаване и менажиране на образователни центрове за деца . Най-значимият й професионален опит са 14 години работа в първата в България международна детска градина. Бени е магистър по “Предучилищна педагогика” и магистър по “Мениджмънт на предучилищното образование”. Тя има сертификат за CAE от Кембридж и сертификат за учител по системата на Монтесори. Бени обича творчеството, цени индивидуалността и възпитава в този дух децата ни всеки ден.

Здравка Милева – Учител предучилищна група

Здравка Милева е част от екипа на частна детска градина „Малки Стъпки”
от септември 2011г. Тя е учителката на предучилищната ни група. Здравка завършва Предучилищна педагогика в Югозападен университет „Неофит Рилски”, в Благоевград, където и до момента продължава своето образование в курса за магистри по „Психология”. Здравка започва работа като детски учител веднага след завършването си и придобива опит с деца от всички възрастови групи в детската градина. Личният и интерес към българския фолклор и традиции я прави ценна за нашия екип, както и за децата ни, които с интерес участват в заниманията и по танци.

Боряна Здравкова- Учител

Боряна е нашият педагог в групата на „Пандите” 3-4г. Тя е страстен изследовател на детската психика и поведение. В момента завършва образованието си в СУ “ Климент Охридски” по специалността Предучилищна педагогика. Паралелно с това Бори изучава методиката за усвояване на чужд език в ранна възраст – “Hocus и Lotus”, съвместен проект на Софийски университет и Университета Сапиенца – Италия. Тя има практически опит с деца като възпитател в англоговорящи семейства и като учител в международна детска градина. Интересите на Бори в дългосрочен план са свързани с детската психология.

Надя Димитрова –Учител

Надя е учител в ЧДГ „Малки стъпки” от 2012г. в  групата на „Пандите” 3-4г. С много изкуство и педагогическо умение тя успява да докосне и заинтересова и най-палавото хлапе. Надя е завършила „Предучилищна и начална училищна педагогика” и придобива магистърска степен по „Образователен мениджмънт”. Надя притежава богат педагогически опит като учител в английска детска градина, където е работила след дипломирането си.

Ирина Атанасова – Учител

Ирина Атанасова е нашата учителка в най-малката ни група на „Лисичките”(2-3г.). Ирина е завършила „Начална и предучилищна педагогика с Английски език” в Югозападен университет „Неофит Рилски” в Благоевград. Нейният опит е с деца от различни възрасти, но най-голямата и страст са децата до 5 години. Тя е много грижовна, енергична и обожава децата.

Зарухи Мардирос – Помощник учител

Зарухи е учител в групата на „Пандите”. Радваме се, че тя е в нашия екип, тъй като донесе богат международен опит в грижите за деца и преподаването. Тя е  завършила Предучилищна педагогика в Педагогическия институт в Бейрут, Ливан. Работила е с деца от различни националности в частно училище в София.

Анита Мордениз – медицинска сестра и помощник учител

Анита е нашата медицинска сестра, която се грижи за здравето на малките малчугани.  Освен ангажиментите и като сестра в градината тя е помощник във възпитателната работа при най-малките ни „Лисички” (2-3г). Завършила психология, във Варненския свободен университет, след Медицинския колеж тя е ценен кадър, тъй като познава добре детската психика и особеностите на ранното детство.

Надежда Митева – Музикален педагог

Надя е нашият музикален учител. Завършила е Национално Музикално Училище „ Любомир Пипков“ със специалност класическа китара. Получава бакалавърска степен по Начална и Предучилищна Педагогика и в момента следва Магистърска програма по Музикална Педагогика. Надя общува с нашите деца чрез музика. Песни, ритмични и музикални игри нарушават сутрешната тишина два дни в седмицата. Това се случва под акомпанимента на пиано или китара. Освен да пеят на децата им харесва да свирят на най- различни ударни инструменти. Тя вярва, че музиката помага на децата да видят света.


Фиданка Коцелова– Хигиенистка

Стефка Вълкова – Хигиенистка

Фифи поддържа детската градина в отлично състояние. Тя обича децата и осигурява на нашите малки ученици най-приятната и подредена среда, в която те да играят, учат и откриват.

Уеб дизайн от Уеб Моушън Little Steps © 2010 • Всички права запазени